محامي

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته كنت محتاج اسال...

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته كنت محتاج اسال حضرتك انا ليا خالي في إيطاليا ومقدم ليا في عقود العمل الموسميه السنه دي من اول ما باب التقديم انفتح ولحد دلوقتي مفيش رد هوا موجود في تورينو كنت عوز اعرف انا فاضل وقت قد اي عشان اسافر

إجابة الخبير: المحامي وليد الحلو

المحامي وليد الحلو

محامي

يرجى التكرم بالعلم  الى انه  وطبقا للمعطيات  الواردة  الينا في إستفساركم  اولا يجب التنويه لكم  ان القسم القانوني ونطاق عملنا كمحامين  ومستشارين قانونيين هوتقديم الاستشارات  القانونية ولا علاقة لنا  مع مؤسسات الدولة حكومية كانت او خاصة   ولكن  يمكن لخالك المراجعة والاستعلام  في حال  ان كان تقديم طلب  العمل  لكم  من طرفه لمعرفة التفاصيل وعلى ضوء معرفة الاسباب  يتم التوجيه القانوني لكم .