تفسير الأحلام

السلام عليكم انا ساكنه قدام البحر حلمت خير ان...

السلام عليكم انا ساكنه قدام البحر حلمت خير ان البحر موجه عالي اووي لدرجه انو داخل عندى و بيضرب في البلكونه بشكل كبير (انا اصلا في الدور التاسع) وانا مكنتش واحده بالي بس اول مبصيت علي البلكونه وقفت مزهوله و بعد كده البلكونه بدءا تدخل من الجنب الشمال فبقيت احاول ازقها علشان اقفلها و قفلتها ووقفت شويه لقيت الناحيه التانيه فتحت و من كتر ما الموج بيخبط امنه فتح خرم في الحيطه وانا حولت اسدها و بعد كده قمت ملحوظه انا عزباء و حلمت ده قبل كده

إجابة الخبير: شوقي العراب

شوقي العراب

مفسر أحلام

لقد تم الرد على استفسارك سابقا يرجى الضغط على الرابط التالي :
البحر و الموج بالحلم

إجابة الخبير: شوقي العراب

شوقي العراب

مفسر أحلام

لقد تم الرد على استفسارك سابقا يرجى الضغط على الرابط التالي :
البحر و الموج بالحلم