تفسير الأحلام

السلام عليكم انا ساكنه قدام البحر حلمت خير ان...

السلام عليكم انا ساكنه قدام البحر حلمت خير ان البحر موجه عالي اووي لدرجه انو داخل عندى و بيضرب في البلكونه بشكل كبير (انا اصلا في الدور التاسع) وانا مكنتش واحده بالي بس اول مبصيت علي البلكونه وقفت مزهوله و بعد كده البلكونه بدءا تدخل من الجنب الشمال فبقيت احاول ازقها علشان اقفلها و قفلتها ووقفت شويه لقيت الناحيه التانيه فتحت و من كتر ما الموج بيخبط امنه فتح خرم في الحيطه وانا حولت اسدها و بعد كده قمت

إجابة الخبير: شوقي العراب

شوقي العراب

مفسر أحلام

أن موج البحر في المنام يدل على الأعوان لأصحاب النفوذ، وحلم أمواج البحر يدل على تقلب الدنيا وتغيّر الأحوال، فقد يدل تلاطم موج البحر في المنام على الغنى للفقير والفقر للغني، وعلى العزّة للذليل والذلة للعزيز,وإذا تجاوزت الأمواج المرتفعة في المنام الشاطئ فغمرت البيوت أو أغرقت الناس دلّ ذلك على الفتنة والخصومة الشديدة والعداوة، وربما كانت الموجة المرتفعة بدعة تظهر في ذلك المكان ويتبعها الناس , ومن رأى موج البحر يرتفع ثم يهدأ في المنام كان ذلك أفضل ويدل على انتهاء فتنة بعد ظهورها أو النجاة من محنة .