تفسير الأحلام

لقد ارسلت الحلم اين التفسير؟

إجابة الخبير: تحسين فتحي

تحسين فتحي

مفسر الاحلام

يرجى من حضرتك كتابة حلمك كاملا لنتمكن من تفسيره و الرد عليك بشكل صحيح

الرد من العميل

حلمت ان في يوم من الايام و انا بالشغل كان يوجد عده مشاكل في العمل و حاجات محتاجه صيانه متعدده .. و احنا قاعدين نعمل صيانه دخل علينا سيارات فارهه حاسيت في الاول ان هو سفير وزير .. اللتفت مع الناس اللي نازلين من السيارت قائلين هو ده المكان الفاضي !( من وجهه نظرهم ان هو مش فاضي) المهم لاقيت بنات شديدي الجمال نازلين شايلين تابوت و داخلين بيه و كانت معاهم واحده سمراء اللون هي المحركه هي اللي قالت هو ده المكان الفاضي .. البنات شديدي الجمال كان مبتسمون اوي حاجه تفرح كده المهم دخلو بالتابوت انا استعجبت قلت لاخويا اعمل ايه قالي متدخلش معاهم (كان قلقان ان انا ادخل معاهم ) شوف المدير المهم المدير كان منهك في الصيانات الاخري روحت جريت انا و اخويا ندور عليه سيبنا الناس و احنا بندور عليه قابلنا واحد في العمل مش شغال معانا بيقولنا هيقولولك ادفن التابوت ده عندك بمبلغ كبير و انا قلتلوا لا حتي لو بنصف مليون مش هوافق و احنا بنبتسم المهم لاقينا ( الشخص كان بشوش ) الشخص المسئول لانقاذ الموقف ( نادر ركب مع شخص عربيه صغيره عشان يوصل اسرع ) لاقينا سايبين التابوت و بالفعل حفروا له و سابوا التابوت و اختفوا .. الوالد كان موجود بيتابع الصيانه بس من بعيد مكنش ليه دور مؤثر الحلم مقومتش مفزوع كان ابتسمات البنات شديدي الجمال محجبات ( مطمئنه جدا )الحلم بصفه عامه مود حلو مش خوف و فزع

إجابة الخبير: تحسين فتحي

تحسين فتحي

مفسر الاحلام