تفسير الأحلام

هلا

مساعدة مفسر الأحلام: أرجو أن تشرح الحلم بالتفصيل حتى يعطيك مفسر الأحلام تفسير دقيق ومفصل؟
كنت في سيارتي و كنت نعسان جدا و خرجت اشتريت اربع كتاكيت حلويين اوي و رجعت البيت و راحت عليه نومه و صحيت لقيت احمد صاحبي في تواصل مع واحد علشان شغل ليه و انا كمان كنت يدور على شغل و الشغل الي عاوزني فيه في شركة اسمها الريان فاجاة افتكرت اني نسيت الكتاكيت في السيارة رجعت لقيتهم كويسين جبت كيس علشان المهم فيه الإولاني جيت امسكه كل ما اجي امسكه احس اني مش مالكه أسيبه لحد ما مسكته و دخلته الكيس الكتكوت التاني و التالت دخلوا لوحدهم من غير ما اعمل شىء الكتكوت الرابع لقيته مستخبي تحت الكرسي و تعبان لان فيه قط ابيض قريب الأصفر كان بيهاجمه اخدته دخلته الكيس لقيت القط ده تاني هجم و اخده اخدته من القط و رجعته فاجاة لقيت اولادي بيصرخوا الحق القط أخدوا تاني جريت ورا القط و لحد ما دخل في مكان ما اعرفه بس الناس الي فيه طيبين و القط طلع الي في بوقه غراب فقلت اكيد الاولاد ما اخدوا بالهم و لقيت طفل بيحذر اهله من الغراب ده على انه نذير شؤم فروحت انا أكدت لأهله كلام الطفل الصغير بان ربنا صح خلق الحيوانات بس حذرنا منها والد الطفل أعجب بيه جدا و استضافني عنده و نمت جيت اقوم لقيت اني لسه في الحلم و مش عارف اصحى و ظهر لي نها انها عاملة ليه سحر فضلت اقوم و اصحى علشان أقاوم لحد ما صحيت
مساعدة مفسر الأحلام: هل هناك أي شيء آخر مهم الذي يجب أن يعرفه مفسر الأحلام؟
انا متزوج و عندي ٣ أطفال و خالي شغل بدور على شغل و بمر بديون كتير و مريت مع زوجتي بمشاكل زوجية أدت للطلاق و لكن رجعنا الحمد لله و نها المذكورة في الحلم ده صديقة مراتي

إجابة الخبير: كمال السالم

كمال السالم

مفسر الاحلام

الكتاكيت ترمز لمشاريع وارزاق في بدايتها يتمنى الانسان ان تتكاثر وتنجح وتتنامى لينال رزق منها وخيرات وقد يدل الكتكوت في المنام على شراء سيارة أو عقار أو بيت جديد، وربما دلت على وظيفة جديدة أو ترقية جديدة؛ لأن الكتكوت هو بداية حياة جديدة ورؤية انها ما تزال حية يدل على فرص جديدة لك لتحسن احوالك ولكن رؤية القط والغراب ترمز للحسد وشخص فاسق يجب الحذر منه من التدخل في شؤونك ومكره بكم واما عمل شخص معين ومعروف سحر واتهامه عبر منام تراه فهذا لا يجوز وخاصة ان كانت هذه الصديقة طيبة فالشيطان قد يريك مثل هذه الامور ليوقع بينكم العداوة والبغضاء ولكن ان كنت تشك بها او ان لها تأثير سيء على بيتك فقد يدل المنام على انه يجب الحذر منها والابتعاد عنها  وعن تأثيرها السلبي على حياتكم.