دكتور الشريعة

لو سمحت انا زوجي كان ف مشاجره من سنتين وقالي انتي...

لو سمحت انا زوجي كان ف مشاجره من سنتين وقالي انتي طالق وحصلت مشاجره امبارح وقالي انتي طالق مرتين كده اي
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
لا شكرا

الرد من العميل

ممكن الرد ضروري

الرد من العميل

حضرتك معاياخ

إجابة الخبير: دكتور اشرف ابو الهيجاء

دكتور اشرف ابو الهيجاء

دكتور الشريعة

الحمد لله والصلاة والسلام على رسول الله، أما بعد فاعلمي سددك الله أن زوجك طلقك مرتين في مجلسين متفرقين.
فهذا طلاق رجعي يمكنه ردك إلى ذمته قبل انتهاء العدة، ولكن يتبقى له طلقة واحدة واخيرة.
ولكن لابد من مراجعة المحكمة الشرعية لتثبيت الطلقتين، وتثبيت الرجعة.
والله تعالى أعلم.

الرد من العميل

لا حضرتك امبارح قالي انتي طالق ف المشاجره مرتين وكان ف واحده من سنتين ف مشاجره بردو يعني كده 3طلقات

إجابة الخبير: دكتور اشرف ابو الهيجاء

دكتور اشرف ابو الهيجاء

دكتور الشريعة

السائلة الكريمة؛
تكرير كلمة طالق في مجلس واحد تعتبر طلقة واحدة.
فأنت مطلقة طلقتين فقط