دكتور الشريعة

عايزه اتواصل مع شيخ ضروري

مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
موضوع ضروري جدا

إجابة الخبير: الدكتور اسحاق الحواري

الدكتور اسحاق الحواري

دكتور شريعة

يمكنك طرح استفسارك الشرعي هنا وسنقوم بالرد عليك في أقرب وقت ممكن .

الرد من العميل

أنا متجوزه بقالي سنتين ونص وانجبت منه طفل عنده 8 شهور وعرفت بعد ما ولدت أن جوزي بيحب الرجاله بس هو بيبقي من الطرف الموجب بس متكلمتش معاه بخصوص الموضوع دا ولحد دلوقتي يلقيه بيكلم رجاله علي الفيس وفيديو كول وحاجات زي كدا بس بقي مؤخرا وقت ما بيحصل علاقه بيحصل من الخلف مهما اكون رافضه واقاوم وتقوله حرام بيصمم لدرجه حصل بنا مشاكل كتير ووقفت علي الطلاق بس اكتشفت أن انا حامل ف اسبوعين والمرض لسه مانزلش ف الجنين فما هو حكم اجهاض الجنين

إجابة الخبير: الدكتور اسحاق الحواري

الدكتور اسحاق الحواري

دكتور شريعة

الحمد  لله، والصلاة والسلام على رسول الله، وعلى آله

ومن والاه، وبعد: اعلمي رحمك الله إنه ليحززنا هذا الحال ، فالواجب عليك نصحه ووعظه ويجب عليك منعه منك ويحرم عليك تمكينه من الجماع في الدبر ، فإن أصر على هذه الأمور المشينة والقبيحة فعليك طلب الطلاق واا يجوز لك البقاء عنده ، وأما الحمل فلا يجوز لك اسقاطه، ولا تدري لعل الله يجعل لك الخير في أولادك ويعوضك خيرا . والله تعالى أعلم واحكم.