دكتور الشريعة

انا قاعده فى عليه مع حماتى وحماى وديما بتطردنى...

انا قاعده فى عليه مع حماتى وحماى وديما بتطردنى وتدعى عليا وعلى اهلى ويرجع ليها تانى علشان جوزي عايز كده بس انا المره دى زعلت وقعدت لوحدى وجوزى زعلان هل دا حرام
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
وانا ديما بعملها حلو بس من جوا زعلانه علشان هى اكتر الاوقات سايبه كل حاجه البيت عليا لوحدى وبعمل بس بكون زعلانه من جويا لانى انا عندى ٢٢ سنه ومعايا بيتين

إجابة الخبير: الدكتور محمد عودة

الدكتور محمد عودة

دكتورشريعة

الحمد لله، والصلاة والسلام على رسول الله، وعلى آله وصحبه ومن والاه، وبعد: اعلم رحمك الله أنه ينبغي للزوجة أن تحسن لأهل زوجها احسانا وبرا بزوجها، لكن لا يجب عليها خدمتهم ولا يجوز لزوجها اجبارها على ذلك، فعليك توسيع صدرك والسعي للإصلاح ولا تلتفتي لما تقوله لك، وساعديها بحسب وقدرتك .  والله أعلم وأحكم.