دكتور الشريعة

ياشيخ بالله عليك تسمعني وتجاوبني انا بيتي بيتخرب...

ياشيخ بالله عليك تسمعني وتجاوبني انا بيتي بيتخرب بسبب امي انا عندي ٣ بنات وزوجي حنين جداا معي ومع اهلي هو اصغر من اخواتي بس جدع جدااا وكل مشكلة تحصلهم يكلموه يقف معاهم وعمرهم والله العظيم ماشافو منه اي حاجة وحشة لكن امي بتكره عما وكرهتني معاه حاولت اراضيها بقالي سنة ونص شارطة انها عشان ترضي عني اخويا الكبير يضرب جوزي علقة موووت ودي هيبقي فيها خراب بيتي وده مايرضيش ربنا والله عمره ماقصر معاهم فأي حاجة بس ولادها مابيشتغلوش وهو بيشتغل اخواتي اكبر منه وماتجوزوش واللي مطلق وهو مستقر موضوع غيره منه مش اكتر غير كل حاجة اجيها لبيتي وتعرفها بالصدفة تقاطعني اعمل ايه ياشيخ بالله عليك تقولي اعمل ايه انا بصلي وبدعي كتييير ربنا يهديها لانها رافضة تكلمني غير لما اخويا يضرب جوزي هل ده يرضي ربنا انا بموووت كل يوم من الحسرة انها امي وبتحاول تخرب بيتي زي اخواتي طلقت اخين من مراتتهم بسبب الغيرة وطلقت اختي ورمياها بعيد عنها ببناها ومخلية الولاد في حضنها وحالفة ماتديني حقي عشان جوزي
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
اشكرك

الرد من العميل

لا شكرا

إجابة الخبير: دكتور اشرف ابو الهيجاء

دكتور اشرف ابو الهيجاء

دكتور الشريعة

الحمد لله والصلاة والسلام على رسول الله أما بعد فاعلمي سددك الله أن للأم حقا، ولكن حق الزوج الآن مقدم على حقها.
فبما أنك لست مخطئة فدعوات امك وغضبها منك ليس له محل لأنها ظالمة.
فلاتتاثري بمقاطعتها لك، حاولي أن تصليها مااستطعت، فأنت بهذا تكوني قد أديت حق الله في برها.
ولكن لاتتخلي عن زوجك خوفا من مقاطعها.
والله تعالى اعلم.