تفسير الأحلام

دايما بحلم ب كلاب سودا بتجري ورايه وعيونهم حمراء...

دايما بحلم ب كلاب سودا بتجري ورايه وعيونهم حمراء وبيحدفوني ف مكان مظلم وعالي جدا بفضل اقع ومش بصحي الا وانا مخضوضه ومش عرفه اخد نفسي الحلم ده بحلمو كل يوم معاده يوم الجمعه بحلم بخطيبي بيحميني من الكلاب السودا وهما بيجرو ورايه هو بيظهر وانا بستخبي فيه والكلاب بتسبني وتهجم عليه ويفضلو يعضو ويضربو وبلاقي خطيبي بينزف دم من جسمو كلو ولما بيقع ع الارض بلاقي الكلاب بتضحك وهو بيبصلي ويقولي متخفيش متخفيش انا معاكي. بس لما بصحه مش بحس اني خايفه او مش بيحصل معايه الي بيحصل كل يوم. ملحوظه انا مش واخده خطيبي عن حب بس هو بيحبني جدا

إجابة الخبير: كايد محمد

كايد محمد

مفسر الاحلام

الكلب ربما يدل على الصديق والصاحب والرجل المخلص لان الكلب يضرب به المثل بالوفاء والصحبة والصداقة . ويدل ايضا على الحفظ والحماية لانه يتخذ ايضا للحماية وحفظ النفوس والاموال وحراسة البيوت واذا كان مؤذي في الرؤيا فيكون تعبيره ان هناك صديق او صاحب لك يؤذيك ويصيبك منه ضر واذى, والكلب في الحقيقة إما يكون عدو وإما يكون صديق , لأنه في الواقع هكذا , ولحاق الكلب للرائي أو عضه أو نحره والنباح عليه يعني أنه يتعرض لأذى من أحد الناس قد يكون صديق له وقد يكون غير معروف , ولكن عليه الإنتباه من الأصدقاء قبل الأعداء وخاصة الذين لا يطمئن لهم ولا يأنس بالجلوس معهم .