تفسير الأحلام

أنا حلمت أني كنت في بتنا و عمتي وبنات عمتي كانو...

أنا حلمت أني كنت في بتنا و عمتي وبنات عمتي كانو عندنا وكنا قاعدين بنضحك ونتكلم عادي بعد كده ماما جابت الأكل فا أعدنا ناكل بعد ما خلصنا أكل بنت عمتي الكبيره أمت أبلي وطلعت لفق بعديها أنا أمت طلعت فوق علشان أشوفها كانت فوق السطح وكانت مستخبيه وأنا بضور عليها كانت مستخبيه ورا الحيط أول ما دخلت خرعتني وفضلت تضحك وأنا كمان ضحكت وحضنتها والتلها بحبك وأنا بقلها بحبك لمحت أخو صاحب الشغل ألي انا شغال معاه و واحد تاني شغال معا أخو صاحب الشغل طلعين على السلم فهيا ألتلي أه فا ألتلها هبقا أقلك بعدين بعد كده فى مشبه أنحنا واقفين في الأوضه فى الدور الثاني وكان في كام رف فيهم علب ساعة وعلب هدايا فقلت لأخو صاحب الشغل هما دول هنا ليه عاوزين نبقا نوديهم المحل فقلي تمام نبقي نوديهم

إجابة الخبير: كايد محمد

كايد محمد

مفسر الاحلام

الرؤيا طيبة إن شاء الله .وتدل على حصول مناسبة طيبة وتدل على الفرح والسرور وزوال الهم والاذى عنكم ومنكم . وتدل على إنشراح الصدر وراحة النفس وهدو البال . وإجتماع الناس هو يدل على مناسبة طيبة ومفرحة إن شاء الله تعالى . فاستبشري بالخير وأبشري به إن شاء الله تعالى وتدل على حبك واهتمامك بالمناسبات الاجتماعية وتحب الضيف واكرامه  .