دكتور الشريعة

السلام عليكم لو سمحت يا شيخ اختى وقعت ف الحمام...

السلام عليكم لو سمحت يا شيخ اختى وقعت ف الحمام داخت من الغاز ورجليها اتفتحت ف الحمام ولما جوزها طلعها مكانتش فايقة خالص وبعدين قعدت تقول سيبوا ولادى انا بحبكم كلكم بس سيبوا ولادى وبتقول انها شايفة تعبان رايح ع ابنها وجوزها مصمم يوديها لشيخ وبيقول انها اتلبست هل ده صحيح واحنا ف رمضان كمان مع العلم انها مواظبة جداااا ع الصلاة والفجر ف معاده وقيام الليل وع طول تصوم اتنين وخميس ممكن تفدنى بعد اذنك
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
شكرااا

إجابة الخبير: دكتور اشرف ابو الهيجاء

دكتور اشرف ابو الهيجاء

دكتور الشريعة

الحمد لله والصلاة والسلام على رسول الله أما بعد فاعلم سددك الله أن العلاج بالقرأن علاج للأمراض العضوية والأمراض الروحية، ولستم بحاجة إلى شيخ، اقرءوا عليها الرقية الشرعية الفاتحة سبع مرات والمعوذات، وسيظهر لكم إن كانت متلبسة بجني أم لا.
وعلى فرض انها متلبسة بجني فعلاجها في رمضان سهل لأن مردة الشياطين مصفدة، فبأقل رقية يخرج هذا الجني الصغير.
ولكن إن كانت هذه المرأة مغمى عليها، فلعل ما تتكلم به من أثر الضربة، فلابد من عرضها على الطب إضافة الى قراءة الرقية الشرعية.
والله تعالى اعلم.