تفسير الأحلام

ارجو تفسير حلمي . حلمت بأني كنت واقفه انا وصديقه...

ارجو تفسير حلمي . حلمت بأني كنت واقفه انا وصديقه لي في مكان عشان نوصل منه الي مكان آخر ..وكان يوجد أمامنا طريقتين للوصول .الاولي ..حاجه زي السلم الكهربائي هو هيوصل بسرعه جدا بس مش امان والمخاطره فيه عاليه شويه ..والموصله الثانيه ..عباره عن اتوبيس ..هو هيوصل بس متأخر شويه لانه بباخذ وقت في الوصول بس فيه امان عالي ..المهم انا اخترت الموصله الثانيه اللي هي الاتوبيس لانه امان ..وهي اخترت الموصله الاولي السلم الكهربائي لانه بيوصل بسرعه بالرغم من أنه فيه مخاطره ..وبعد ما كل واحد فينا ركب الموصله الخاصه به ..وانا لما وصلت وبنزل من الاتوبيس وجدت صديقتي في نفس اللحظه بتوصل معي ولسه خارجه من علي السلم الكهربائي ..فقلت له انتي لسه واصله الوقتي ..قال ايوه لأن السلم الكهربائي حصل فيه عطل ..وبعدين مشيت انا وهي ..وصحيت علي كده
مساعدة مفسر الأحلام: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
انا متزوجه مسلمه 38 عام ..صديقتي. مسلمه 61عام .

الرد من العميل

ارجو تفسير حلمي وشكرا جزيلا

إجابة الخبير: محمد سليمان

محمد سليمان

مفسر الاحلام

هذه الحلم يحتمل ان يكون معناه انكما تسعيان الى اهداف متقاربة وتحققانها كليكما وان كانت الاساليب مختلفة لكن النجاح يحالفك انت وصديقتك واختيارك الوسيلة الامن والابطأ يرمز الى الحكمة والحلم والتروي واختيارها السلم الكهربائي يرمز الى التعجل والحاجة الى التروي لانه حصل فيه عطل ومن ثم لم تنفعها العجلة ووصلت لهدفها في نفس الوقت الذي وصلتي لهدفك وقد ترمز الرؤية الى انكما تختلفان في بعض الاساليب مع ان اهدافكم وتوجهاتكم واحدة وكذلك قد يرمز الباص والسلم الى رحلة العمر وتشابهها في السيرة والبركة في الوقت والعمر ان شاء الله تعالى.