دكتور الشريعة

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته بعد اذن حضرتك انا...

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته بعد اذن حضرتك انا متجوره وجوزي شغال في قطاع حكومه بس ديما مش حابب يروح الشغل وبيغيب منه كتير جدا فيوم مامته جابت لنا عصىر وبتقول اشربوا منه عشان معمول بمياه قرأن يمكن ربنا يهديه وينتظم في شغله جينا نشرب العصير بس لاقينا طعمه وحش اوي مش وافق يشرب منه وانا شربته استحرمت ارميه عشان القرأن بعدها بتسألني شربتوا العصير قولتلها لا مش وافق يشربه بصراحه طعمه وحش جدا قولت يمكن المانجه مكنتش سليمه فلاقيتها بتقولي طب خدي الورقه دي بليها نص ساعه هينزل منها لون اعملي المياه بتاعتها في عصير انا فكرتها قرأن دلوقت يفتحها لاقيت كلام غريب وزي طلاسم انا خفت جدا ومش عارفه اعمل ايه ارميها ولا اعمل ايه واللي شربته قبل كده عليا ذنب فيه ولا لا واسفه جدا على الاطاله
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
شكرا لحضرتك

إجابة الخبير: الدكتور محمد عودة

الدكتور محمد عودة

دكتورشريعة

الحمد لله، والصلاة والسلام على رسول الله، وعلى آله وصحبه ومن والاه، وبعد: اعلمي  رحمك الله انه لا يجوز لك الشرب من منقوع هذه الورقة، لوجود الطلاسم فيها، فالواجب عليهم اتلافها بماء وملح، وتفكيكها اذا كان فيها شيء من العقد، وقراءة سورة الفاتحة ٧ مرات واية الكرسي والمعوذتين مع الاخلاص ثلاث مرات، ولا يضركم شيء بإذن الله، وحافظوا على صلاتكم. تذاكركم اليومية وخاصة اذكار الصباح والمساء، وعليك تحذير ام زوجك من تعاملها مع هذه الامور وان فعل السحر يعد كفرا بالله . ووالله أعلم وأحكم.