تفسير الأحلام

حلمت انى لابسه فستان فضى بيلمع وجزمه حمراء بتلمع...

حلمت انى لابسه فستان فضى بيلمع وجزمه حمراء بتلمع ومعايا زوجى وابن خالى اخويا فى الرضاعه وكان فرح احد من اولادى بس مش عارفه مين ودخلنا مسجد واسع وانواره كتير وخلعت الجزمه وقعدت وفجأه دخل ناس من السود وسرقوا الجزمه بتاعتى وسرقوا حاجات تانيه ومشيوا من المسجد وسمهت دوشه كتيره برا المسجد وجرو من الناس السود دول زى مايكونوا صومالين وانتهى الحلم ايه تفسيره من فضلكم

إجابة الخبير: يحيى علاونة

يحيى علاونة

مفسر احلام

تدل رؤية الفستان الفضي على الأجر والثواب وعلى العمل الصالح وحسن العلاقة مع الله تعالى وعلى الزوج الصالح, الجامع يدل على ما يجمعه الله تعالى للإنسان من خير ورزق وفضل وتوفيق, جزء الجزمة يدل على طيق الإنسان وسعيه وعلاقته مع الله تعالى, الناس السود يدلون على اناس سيئين لا يتقون الله عزوجل, وقد تدل الرؤيا على صعوبة تمرين بها, وتدل الرؤيا عغعلى حسن الصلة مع زوجك ومع ابن خالك وعلى أن الله تعالى يكتب لك الأجر والثواب على هذه الصلة.