دكتور الشريعة

عملت حادثة وانا صغيرة عندي ٣ سنين وعلي إثرها عملت...

عملت حادثة وانا صغيرة عندي ٣ سنين وعلي إثرها عملت ٣ عمليات في بطني ورجلي وأيدي، اتخطبت من ٦ شهور ومقولتش لخطيبي حاجه عن الموضوع دا. واهلي رافضين تمام الكلام في الموضوع ده مع خطيبي الا بعد إجراء العملية ، والمفروض اني هعمل عملية تجميل عشان الآثار دي تروح ، السؤال هل اسمع كلام اهلي ومقولش حاجه عن الموضوع دا ولا انا كدا هبقي بخدعه ؟ انا خايفه من عاقبة غضب الوالدين وفي نفس الوقت مش عايزة اكون بخدعه من اولها . اسفه للإطالة .
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
شكرا

إجابة الخبير: دكتور اشرف ابو الهيجاء

دكتور اشرف ابو الهيجاء

دكتور الشريعة

الحمد لله، والصلاة والسلام على رسول الله، أما بعد فاعلمي سددك الله أن الزواج عقد قائم على الصدق والامانة ، فإن صدق الزوجان بورك لهما في زواجها.
أما إن كذبا فبركة الزواج تمحق.
فإن كان أثر الحادث ظاهرة في الجلد فلايجوز التكتم عليه، وإن كنت ستقومين بالعملية على حسابك الشخصي أو حساب والديك.
فطاعة الوالدين في هذا حرام، لأن فيه غشا.
وهذه الطريقة في الزواج سيجعل الرجل يطلق زوجته فأخبريه قبل كل شيء .
والله تعالى أعلم وأحكم.