تفسير الأحلام

السلام عليكم عايزة استفسر عن حلم.. انا حلمت اني...

السلام عليكم عايزة استفسر عن حلم.. انا حلمت اني راكبة مركب كبيرة في مقدمة المركبة وعلى يميني وشمالي اتنين ضباط واحد لابس اسود وواحد لابس ابيض زيهم الشرطي والمركب وهى ماشية في البحر زي ما يكون في بوابة بتعدي المراكب في البحر عليها أمن اول ما شافو المركب اللي كنت ركباها بجوار الضباط جاية بسرعة فتحوها من على بعد كأنها مركب مهم وبتعدي على طول

إجابة الخبير: حمزه سالم

حمزه سالم

مفسر الاحلام

الرؤيا طيبة إن شاء الله . فالسفينة والقوارب في الرؤيا تدل على النجاة وتدل على سفينة الدين وركوبها يدل على النجاة من الفتن ومن المصائب والبلاء . ويدل ايضا على النجاح والفلاح في الحياة العملية والعلمية أيضا . وتدل ايضا على طريق الحق والصواب وطريق الفوز في الاخرة بإذن الله تعالى , وفيها ما يدل على انك تقبلين على تغير في حياتك وتحسن نحو الافضل بإذن الله تعالى .