تفسير الأحلام

انا مطلقة و احب شخص و هو يحبني اربع سنوات سوف...

انا مطلقة و احب شخص و هو يحبني اربع سنوات سوف اكون زوجة ثانية كننا سنتزوج السنة الماضية و اليوم اللي هيتقدم فيه تعب و رجع و كان بيموت افتكرته بيتهرب و هو حرام كان تعبان و حالته صعبة و نزل برده علشان يتقدم كلمني اتخانقت معاه و قولتله مش عايزة اشوف وشك و اهلي قوموني عليه بعدنا فترة بس بنحب بعض عايزين نتجوز لسه بس ظروفه مش سهلة اوي ماديا لانه متزوج و عنده اطفال بس بنحاول بأقل شى انا عندي شقتي ملكي عايشة فيها انا و اولادي المهم حلمت اننا بنتكلم في التليفون و مصدومة و بقوله برده كش هتيجي علي اساس اني جاي في الحلم يتقدم و مش فاكرة عيطت ولا لا و بعدين قالي لسه هقول لاهلي ابويا و امي و اعدي اجيبهم معايا اصلا اهله متوفين قعدت اقوله كلاك بما معناه انه بيتهرب و كنت مقهورة بعدها في الحلم برده بعتلي واتس اب زي صورة ٣ حصنة بني و غالبا كانت الحصنة بتجري مش متأكدة ثابتة ولا بتجري بس بنسبة كبيرة كانوا بيجروا و الحلم خلص

إجابة الخبير: يحيى علاونة

يحيى علاونة

مفسر احلام

جزء كبير مما رأيت لا يدل إلا على حديث النفس وعلى رجاء منك لله تعالى بان يحقق لك ما ترجين وهو أمر الزواج من هذا الشخص, وتدل إن صحت أنها رؤيا على أن الله تعالى يحقق لك ما ترجين منه سبحانه, ويبدو أن هذا الشخص تمنعه ظروف معينة من التقدم لك لكن على الإنسان أن لا يبني حياته على الرؤى والأحلام أي أنه على هذا الشخص ان يتقدم لك من الأبواب الشرعية التي حللها الله عزوجل وغير ذلك قد لا يكون جادا في طلبه للإرتباط والزواج, الخيل تدل على الخير والفضل والأجر والخيل تدل على تبدل الحال للأفضل.