تفسير الأحلام

ارجو تفسير حلمى أنا حلمت ان فى الشغل وفى ناس غريبه...

ارجو تفسير حلمى أنا حلمت ان فى الشغل وفى ناس غريبه وصاحب السغل مش موجود وانا بدير الشغل وفوجئت بطريقة جاى الشغل ومساكته ضربت اقولته انت عايز منى ايه

إجابة الخبير: شوقي العراب

شوقي العراب

مفسر أحلام

ان رؤية العمل بالحلم دلالة على الخير و الرزق القريب للرائي و ممكن ان السعي بالحقيقه دلالة على الخير و التوفيق للرائي ,تدل على التوفيق والنجاح إن كانت مقابلة مثمرة وناجحة، أما التعرض للإحراج بمقابلة العمل في الحلم أو مقابلة العمل الفاشلة فتدل على الخطأ والتوبة، ورفض طلب التوظيف في الحلم قد يدل على توبة غير صادقة, و لكن رؤية اصحاب العمل التي تعمل لديهم بالحقيقه دلالة على الخير و الفرج و الاخبار السارة القادمة للشخص , و ايضا ممكن بعض الضغوطات عليك وو المشاكل و ضرب احد باحلم منهم دلالة على الخير  القادم لك منهم و منهم لك ايضا .