تفسير الأحلام

اختى حلمت انها في بيتنا القديم وبابا كان برة بس مش...

اختى حلمت انها في بيتنا القديم وبابا كان برة بس مش بيتكلم وعمتو معاه بيتكلموا فى حجره والباب مقفول بفتح فمىها لقيت السنتين اللى فوق بيتحركوا راحت المرايا تحركهم لقيت سنة منهم وقعت فى أيديها جرت على عمتو تاقولها قالتلها بكرة روحى شوفى حل علشان انهاردة الناس قفله وشكل السنة كبير فى أيدي

إجابة الخبير: محمد سليمان

محمد سليمان

مفسر الاحلام

سقوط السن باليد افضل من سقوطه على الارض لان سقوطه في اليد يعني خلاص من هم او سداد دين او تجاوز صعوبات واشكالات وهموم ويبشر بلم شمل لغائب او تواصل مع اقرؤباء واصدقاء واما سقوطه على الارض فيعني فراق قريب بسبب غربة او موت ولذلك فرؤيتك طيبة وترمز الى المعنى الاول.