دكتور الشريعة

لو سمحت بابا حلف ع امي وعليا وعلى اخواتي اني مكلمش...

لو سمحت بابا حلف ع امي وعليا وعلى اخواتي اني مكلمش ال مفروض يكون خطيبي أو أي حد من اهله ونا كلمتهم ولما جه البيت سلمت عليه وعلى اهله هل كده يقع الطلاق على امي؟ هو امبارح قالها لو طلاق ف انا رديتك.. هو كانت نيته وقتها التهديد وقت عصبيه ف انا عايزه اعرف هل بعد كده لو فعلا وقع الطلاق لو انا كلمت خطيبي تانى يبقى كده امي اطلقت طلقه تانيه؟؟
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
لا شكرا

إجابة الخبير: الدكتور محمد عودة

الدكتور محمد عودة

دكتورشريعة

لقد تم الرد علي استفساركم من قبل والإجابة من خلال الرابط التالي
حكم الطلاق المعلق