انا عندي اسمرار تحت الابط وف الركبه والكوع وعضمه...

انا عندي اسمرار تحت الابط وف الركبه والكوع وعضمه الرجل جبت مجموعه كريمات(ميلانوفري_فيسكوت—باثينول—فولدكس)ف اليوم الاول دهنت ميلانوفري وسبته ساعه وبعدها فيسكورت ف اليوم الثاني دهنت ميلانو فري وبعدها باثينول عشان مكنتش فيه التهاب ولا حاجه الثالث والرابع نفس النظام بس لسه مفيش اي نتيجه تقشير ولا حاجه انا كده ماشيه صح ولا اي الفولدكس المفروض احطه بعد التفشر بعد ما الاسمرار يروح خاالص ملاحظه :الاسمرار عندي طبقه تقيله انا دلوقتي مش عارفه انا صح ولا لا اعمل اي بعد كده

إجابة الخبير: الدكتور يزن الحوراني

الدكتور يزن الحوراني

طبيب

ملاحظات اولية :
- النقطة الاولى و الاهم : هذه الخلطة ليست صحيحة ابدا و مضرة لبشرتك و لن تساعد في تحسين هيئة بشرتك و غالبا سوف تضرك
- النقطة الثانية : لن تظهر اي فعالية لاي علاج دوائي موضعي لتبييض البشرة من خلال عدة ايام , العملية تحتاج الى فترة من الوقت
ماذا عليك فعله حاليا :
توقف عن المنتجات التي تستعملها حاليا لفترة 10 ايام الى حين انتهاء احمرار البشرة
النقطة التالية :
اختار احد المنتجات التالية :
1. ليوكسيد ار
2. ميلاكير
3. اكراتين
ما هي مدة استعمال هذه الكريم ؟
مدة استعماله تمتد الى 8 اسابيع على الاقل , وقد يتم وصفه لمدة اطول حسب الاسمرار و حالتك الصحية
كيفية استخدام هذه الكريم :
1. استعمال المنتج بواقع 2 مرة اسبوعيا , و في حال عدم تواجد اعراض حادة , يمكنك زيادة عدد مرات الاستعمال بشكل تدريجي الى حين الوصول الى الحد المناسب
2. غسل المنقطة المرادة قبل استعمال المنتج
3. لا يتواجد داعي المنطقة المرادة او منطقة الاسمرار لاحقا , و لكن ينصح بعدم الغسل او الاستحمام على الاقل بعد 2 ساعة من استعمال الكريم
4. بجانب استعمال المنتج , يفضل استعمال واقي الشمس عند الخروج , و مرطب بشكل دائم
ما هي الاعراض الجانبية لمنتج :
1. احمرار الوجه
2. تقشر الوجه
3. الحكة
4. تهيج البشرة