دكتور الشريعة

انا جوزي طلقني وقت عصبيه عشان غلطت فيه بس دي تاني...

انا جوزي طلقني وقت عصبيه عشان غلطت فيه بس دي تاني مره واول مره راح لشيخ ورضني ممكن اعرف الحل ايه في الطلقه التانيه
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
شكرا

إجابة الخبير: دكتور اشرف ابو الهيجاء

دكتور اشرف ابو الهيجاء

دكتور الشريعة

الحمدلله والصلاة والسلام على رسول الله اما بعد فاعلمي سددك الله أن الطلقة الثانية حكمها نفس حكم الطلقة الاولى فيجوز له ان يرك إلى ذمته أثناء العدة.
اَما الثالثة فلا.
ولابد من مراجعة المحكمة الشرعية لتثبيت الطلقة وتثبيت الرجعة.
والله تعالى اعلم.