استشارات الحب و الزواج

انا بحب واحدا وهي بتحبني وهي كان ليها ماضي بس محدش...

انا بحب واحدا وهي بتحبني وهي كان ليها ماضي بس محدش لمسها واهلها ناس وحشين واتخطبت وانا مش عارف اعيش من غيرها ولا هي عرفه وهيتفسخ خطوبتها واهلها ناس مش كويسين ومش عارف اخد القرار بسبب اهلها واهلي مش موافقين اعمل اي مش عارف وحكم الدين يقول اي ثانيا هي قالت ليه والله عارفه اني اهلي مش كويسين والله ولو عوزني اقطع علقطي بيهم موافقه

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

طالما ان الفتاه جيده وانت ترضاها زوجه لك فخيرا لك ان ترتبط بها وتقيها من مشاكل اهلها وبالطبع لا تقطع علاقتها باهلها ولكن يجب ان تكون محدوده وتحت اشرافك حتى لا يكيدوا لكم او يتسببوا في المشاكل