تفسير الأحلام

حلمت اني ف فرح بس مفيش اغاني وشعري طويل اوي وناعم...

حلمت اني ف فرح بس مفيش اغاني وشعري طويل اوي وناعم وفيه امراه عجوز قالت انتي حلوه وشعرك طويل بس شايب من قدام وامي قالتها ف الحلم انا هصبغولها وانا قولت لا حرام الصبغه وانا متزوجه

إجابة الخبير: يحيى علاونة

يحيى علاونة

مفسر احلام

تدل رؤية الفرح على مناسبة سعيدة وعلى هداة البال, المرأة تدل على الدنيا, الشعر له معان كثيرة فقد يدل على الأجر والثواب وعلى العمل الصالح وعلى الزوج وحسن العلاقة به, الشيب يدل على بعض الهموم وقد يدل على خشيتك وخوفك من الله تعالى وقد يدل على صبرك على أمر تحتسبين أجرك فيه عند الله عزوجل, قول والدتك يدل على نعمة الله تعالى وفضله عليك وإجابته لدعاءك وعلى تحسين الحال.