تفسير الأحلام

انا حلم آن واحد صحبي جانى تحت البيت بس مش شبه فى...

انا حلم آن واحد صحبي جانى تحت البيت بس مش شبه فى الشكل و يحمل اسد صغير ونزلت له و الأسد قعد يجرى فى الشارع و عض واحد صحبي تانى وخد حته من رجله وبعدين ببص ع رجلى لاقيت خرابيش بس الأسد ملمسنيش و نزل دم لونه اصفر و بعدين قولتله اربطه رح جايب عامود حديد و ربطه فيه بس انا مكنتش خايف منه وبعدين امى قالتلى مين ده قولتها صحبي كان فى السعوديه قالتلى تعاله نشوفه نزلنا ملقناش الأسد وله صحبي

إجابة الخبير: محمد سليمان

محمد سليمان

مفسر الاحلام

 الأسد عدو ذو سلطان وقوة يتسلط على من يأكله ، إما بحبس أو أذى أو ضرر ،وقد يرمز الاسد الصغير مع صاحبك الى انه يعرفك بأصدقاء مؤذين قد يتسببوا لك باشكالات فاحذر ولا تصاحب الا من لا يضرك بصحبته فالصاحب ساحب اما يسحب الى الخير او الشر بحسب اخلاقه وطباعه وننصحك بأن تستعيذ بالله من الشيطان الرجيم وتنفث عن شمالك ثلاثا وتقول : اللهم إني أسألك خيرها وأعوذ بك من شرها ،ولا يضرك ذلك إن شاء الله