تفسير الأحلام

انا حلمت اني ببص من العين السحريه الي في باب شقتي...

انا حلمت اني ببص من العين السحريه الي في باب شقتي لقيت سلفتي فاتحه باب شقتها وخارج من عندها نمل كتير اوووووووي وكبير وقولت ممكن يدخل عندنا وندهت لجوزي يشوف وبعدين لقيت تحت من تحت عقب الباب كتير بس صغير جدا جدا مش زي الي كنت شيفاه فدوست عليه وزقيته برجلي برا وبعدين رحت افتح باب الشقه التاني لقيت سلفتي دي واقفه قدام الباب بالظبط ومدياني ضهرها فقام احمد جوزي رش عليها حوالي ٣ اكواب مياه وكانت بتيجي فيها من ورا اسفل الظهر وكانت بتضحك وهي مدياني ضهرها وبتقولي يابنت الكلب وبعدين قولتلها احترمي نفسك قامت لفه وشها ناحيتي وباعده لقيتها رشه ميه كتير علي الارض قدام الشقتين بتاعتي وبتاعتها بس ميه نضيفه عشان يعني تبعد النمل وكانت بتهزر مع زوجي في الحلم. انا متزوجه ولدي طفل عمره سنه وسني ٢٣وزوجي سنه ٢٨ وسلفتي سنها ٢٠ ولديها ٣ اطفال وحامل

الرد من العميل

معلش نسيت ان جوزي بعد مارش عليها ميه قطع علي الارض شرائح بطاطس مدوره قدام شقتنا بس

إجابة الخبير: شوقي العراب

شوقي العراب

مفسر أحلام

ان رؤية الحلم دلالة على بعض المشاكل لسلفتك بحياتها و ممكن ات تصيب مشاكل بالحقيقه لدخول بعض النمل و لكن انتي سوف تغلقين الباب على تلك المشاكل بالحقيقه , فكثرة النمل تؤول بكثرة الناس، فمن رأى أن بداره نملاً كثيراً فإنه يكثر عياله، وقيل النمل الكثير يؤول بالمال والنعمة أو جند السلطان. ومن رأى: نملاً في شيء من المأكول فإنه يؤول بغلاء ذلك الشيء أو نفاقه. ومن رأى: نملاً يخرج من داره فإنه يدل على خروج أهلها منها بموت أو حياة. ومن رأى: نملاً ينقل شيئاً من بيته فلا خير فيه، وإن نقله إلى بيته فبخلافه. ومن رأى: أن النمل يخرج من فمه أو من أنفه فإنه يؤول بهلاكه , و ايضا دلالة على الامور الحسنه لك باذن الله .