الزواج و الإرشاد الأسري

انا زهقت ومابقيتش بحب الجماع مع زوجي مش حاسة اني...

انا زهقت ومابقيتش بحب الجماع مع زوجي مش حاسة اني سعيدة ويمكن مع سرعة الحياة ماحسيتش اني كنت سعيدة معاه انا عندي ٤٧ سنة وهو قدي محتاجة احس بحد بيحبني وبيحس بيا ويحتويني مع العلم اني وصلت له المعلومة دي كتير بطريق غير مباشر ومباشر وهو مش بيهتم غير بمزاجه وبس اي لمسة منه او حاجة يعملها عشاني بتكون بمقابل الجماع مع العلم انه مش دايما بيقدر

الرد من العميل

احنا ما اتجوزناش عن حب ودلوقتي بميل لأي كلمة حلوة من غيره

الرد من العميل

عايزة حل لإحساسي ده او تفسير ليه وهل المفروض ابعد عنه وانفصل ولا استحمل واسكت وخلاص

إجابة الخبير: مزين ابوجربوع

مزين ابوجربوع

دكتورة نفسية

ما تمرين به قد يكون غيرك مر به ولكن من الجميل أن تدركي المرحلة التي تمرين بها فهي مرحلة الاستقرار والنضوج كما انها أيضاً فترة حساسة وما تحتاجه هذه المرحلة العمرية هو الصبر وطول البال والتجديد من روتين الحياة كي تنعشي حياتكم من جديد، فقد يكون السبب هو حالة الرتابة والروتين اليومي الممل.
حاولي ان تختاري الوقت المناسب لتتحدثي معه حول مشاعرك ولا تيأسي من المحاولة، حاولي ان تجعلي المواقف السعيدة في حياتك حاضرة في ذهنك ولا تكوني سلبية في تفكيرك وابحثي عن السعادة بنفسك، اهتمي بملابسك وتألقي وتزيني، ركزي على علاقاتك الاجتماعية وكوني دائمة منشغلة في وقتك بحيث لا تجلسين بمفردك لفترات طويلة لتحمي نفسك من التعب والاجهاد النفسي، انظري من حولك لأبنائك والمقربين الذين يحبونك، يمكنك أنتِ أيضاً ان تخرجي مع زوجك ولكن اختاري الوقت المناسب للقيام بذلك فهذا من شأنه ان يقربكما من بعضكما البعض.