الخبير المالي

اعمل سائق رخصة اولى ******* لو مفيش عندى حلم في...

اعمل سائق رخصة اولى ******* لو مفيش عندى حلم في حياتى اجيد افكر ابتكارات عسكرية زى فكرة لمطار مضاد لتفجير النواوى و بناء قوعد عسكرية وحصون مضادة لتفجير النواوى و اجيد الرسم الهندسي للمشروع كامل جدااا ومعنديش فلوس عشان اسفر لتنفيز اى من الافكار التى لدى موبيل رقم 01201233486 اجو التوصل من الفون لوفي لكلامى حد يحب التنفيد
مساعدة الخبير: ما هي مؤهلاتك الدراسية والعملية؟
الصرحة مصر مفيش فية تعلم مجاني متعلمتش غير الاعداديه بس عشان مفيش فلوس لتعليم
مساعدة الخبير: هل لديك أي تفاصيل أخرى تريد أن تطلع مستشار التوظيف عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
لو فى فرصة اكون فية اتمنا مكن الله قبل اى حد

إجابة الخبير: أحمد حوامده

أحمد حوامده

خبير مالي

للأسف فإن فكرة مشروعك هي من المشاريع العسكرية والتي تنفذها القوات المسلحة، وكما تعلم فإن مثل هذه المشاريع يتم تنفيذها مباشرة من قبل القوات المسلحة لأي بلد لنها امور لها علاقة مباشرة بالامن القومي
يمكنك ارسال الفكرة الخاصة بك على البريد الالكتروني التالي eng.authority@mod.gov.eg والخاص بالهيئة الهندسية للقوات المسلحة المصرية