دكتور الشريعة

ازاى اعرف اخد ان القرار اللى هاتخدة هيبقى القرار...

ازاى اعرف اخد ان القرار اللى هاتخدة هيبقى القرار الصح وهيبقى القرار اللى هيرضى ربنا ؟ اعرف منين ؟؟

إجابة الخبير: دكتور حسن عبد التواب

دكتور حسن عبد التواب

دكتورشريعة

ما هو القرار أولا , فإن كان مباح وليس فيه حرمة , فعليك بالاستخارة , وبعدها تنظر لانشراح الصدر للاقبال على هذا الامر او الانقباض وعدم الراحة لذلك , واستشارة اهل الخير والصلاح ومن تثقون بدينه وأمانته ,

الرد من العميل

انا ﻻ اعرف اصلا هل هو مباح ام لا ...يعنى تصرف بيكون صغير مش حتى قرار مابكونش عارفة التصرف دة صح وﻻ غلط ! اعرف منيين واعمل اية بعد كدة ف كل تصرف صغير عايزاه يبقى صح هاقعد استشير اهل الخبرة ف كل تصرف صغير !!

إجابة الخبير: دكتور حسن عبد التواب

دكتور حسن عبد التواب

دكتورشريعة

الاخت الفاضلة ارجو منك تزويدي بما تريدن بالضبط ومالذي تريدين الاستفسار عنه