الزواج و الإرشاد الأسري

مريت بظروف نفسيه صعبه من حالة وفاة لمشاكل زوجيه...

مريت بظروف نفسيه صعبه من حالة وفاة لمشاكل زوجيه كثيرة بدأت بعدها أشعر بالخفقان ذهبت لدكتور غادة الشاهد ودكتورة ميرفت أو المعاطي ودكتور مازن بالمركز المصري لتأهيل مرضى القلب وعملت رسم قلب وموجات صوتيه وقالولي انك مفكيش حاجة وده من التوتر النفسي وكلهم كتبولي على بروكورالان 5 مجم نص حبه قبل الفطار ونص قبل العشاء وموتيفال إلا الآن أشعر بالخفقان بين الحين والآخر بقيت مش عايزة اتحرك خايف من الخفقان يجيلي بيسببلي عصبيه وتوتر رهيب مش عارف اعمل ايه تعبت بجد وحاسه اني داخله في مرحلة اكتئاب وعملت تحاليل دم وكلها طلعت سليمة عمري 24 سنه

إجابة الخبير: عاليا احمد

عاليا احمد

دكتورة نفسية

سيدتى الفاضله لقد سبق وقمت بالرد على استفسارك هذا ولكن اذا كان لديك اى سؤال او استفسار اخر اوتريدين الاجابه مره اخرى بخصوص القلق النفسى فيسعدنا دائما الرد عليكم