الزواج و الإرشاد الأسري

السلام عليكم.. انا زوجى يحبنى جداا ومش مقصر معايا ...

السلام عليكم.. انا زوجى يحبنى جداا ومش مقصر معايا فاى شئ ولا مع اهلى ومحترم وباربوالديه ولكنى اكتشفت منذ ايام انه يتكلم مع بنات كتير عالفيس بس ايميل مضروب عامله لكدا بس ومشترك فصفحات لانجرى وصفحات اخرى جنسيه .. انا غير مقصره معاه فأى شئ ومهتميه بنفسي على طول انا عيبى الوحيد انى غيووووووره جداااا وهو بيتخنق من كدا وحاسس انى بطارده فكل حاجه احنا عايشين فالغردقه والتحرر اللى هناك هو اللى مزود غيرتى وانا حملت وجيت القاهرره الشهر التاسع عشان ممنوع السفر فيه وانتظارا للولاده وبعد ماولدت بكام يوم فتحت موبايلو والكتشفت اللى قولت عليه واتصدمت صدمه كبيره اوى فيه لانى كنت بحترمه اوى وعمرى ماكنت اتوقع ابدااا انه يعمل فيا كدا وحسيت كرامتى مجروحه اوى وكل ما اواجهه واقولو انى شفت بعينى ينكر ويحلف انه مش هو ودا هبل وايميل مضروب وانى فاهمه غلط ومش رادى يعترف ابدا لدرجة انه قالى طيب هريحك هطلب منك تسامحينى على حاجه انا معملتهاش وتنسي وتثقى فيا انا مخنووقه اوى ومصدومه ومش عارفه اعمل ايه ونفسي اعرف الراجل مدام بيحب مراتو ومرتاح معاها ايه اللى يخليه يعمل كدا ؟؟؟؟ واسفه عالاطاله

إجابة الخبير: عاليا احمد

عاليا احمد

دكتورة نفسية

عزيزتى كل انسان معرض لان يخطا وان يتعرض لنزوة ما فى حياته ونصيحتى لكى ان تكونى هادئه تماما اعلم ان الموضوع صعب عليك ولكن حتى تحلى مشكلتك عليك التزام الهدوء والتعامل بذكاء مع مشكلتك اولاى انت واجهتيه وهو انكر لا تصرى عليه حتى لا يقول لك نعم اخونك وذلك سوف يجرحك اكثر هو الان علم انك عرفت كل شىء ولانه رجل يرفض الاعتراف بالخطا حتى لا يصغر فى عين زوجته تعاملى معه كانك صدقت انه صادق ولا يخونك واخبريه انك تثقى به وتثقى فى خوفه من ربه حيث انه بخيانتك يخون الله عز ةجل ايضا واخبريه انه طالما يقول ان ذلك لم يحدث فانت تصدقينه ولكن راقبيه بدون ان يشعر واغمريه بحبك وباهتمامك به وبنفسك وذكريه دائما بحبكما وانك لا تريدى ان يضيع كل هذا الحب والاحترام لاى سبب وذكريه ايضا بطفلكم وانكم يجب ان توفروا له مستقبل يفخر به ولا يسبب له اى ازمات نفسيه ان زوجك قد يسغرب تصرفك وقد يخجل مما يفعل مع ثقتك به فسوف يفكر كثيرا قبل ان يخسر كل شىء من اجل نزوات ليس لها اى اهميه واؤكد عليك ان تظلى مهنمه بنفسك خاصة بعد الولاده ومهتمه بهوتحدثى معه بكل لطف اذا كان هناك ما يفتقده فى علاقتكما او انه يريد شىء لا تفعليه له وانك تحبى ان تفعلى مايريد وان تجديه راض دائما عن حياته معك وفقك الله للخير وهداه لك اذا كان لديكم اى استفسار اخر يسعدنا دائما الرد عليكم