عندي اشعه للغده الدرقيه اريد ان ارسل الصوره لك لكن...

عندي اشعه للغده الدرقيه اريد ان ارسل الصوره لك لكن لا أعرف كيف

الرد من العميل

:DATE :-13 April 2024PROF. DR.:-Mahmoud SeraThyroid & neck: Ultrasonography using superficial probe revealedPatient ID:-Average both lobes and isthmus with heterogonous texture and irregualr outlinesRt. Lobe 3.2 x 2.2 x 1.4 cm Lt. Lobe 3.7 x 2.0 x 1.5 cm(Normal measurements up to 5.0 x 3.0 x 2.0 cm)Normal carotid sheath structures in both sidesNo enlarged cervical lymph nodes could be detectedNormal appearance of the neck muscles in both sidesSingle well-defined hypo echoic nodule is seen in the junction of isthmus and right thyroid lobe measuring 14 x 8 x 7 mm with low vascularity in color flow mapping and no calcification but central degeneration seen.OPINION** SINGLE HYPO-ECHOGENIC NODULE IN THE RIGHT THYROID LOBE ( AS DESCRIBED ABOVE.... THRADS 3) FOR LAB. EVALUATIONBest regards DR. Mohamed

إجابة الخبير: الدكتورة بيسان صبرة

الدكتورة بيسان صبرة

طبيب

يرجى ارسال التقارير و الفحوصات على الايميل التالي :
jawabkomdoctor@gmail.com
 بعد ارسال التقرير و الفحوصات يرجى الرد هنا بعبارة : ( لقد تم ارسال التقارير و الفحوصات ) حتى نتمكن من اجابتكم سريعا