استشارات الحب و الزواج

انا كنت خاطب بنت جميله جدا بقلنا ٥سنين سفرت حصل...

انا كنت خاطب بنت جميله جدا بقلنا ٥سنين سفرت حصل مشاكل بيني وبين عيلتي لم عرفه انها كلمت واحد تاني وبعدين فركشنا وجت عيطت وقلت معدتش هتكرر فضلت ٦شهور معا بعض تاني لقت امها بتقولي هخطبها لواحد غيرك وخطبتها وهي وافقت علي العريس والعريس نفس متسوي معيشتي برضه يمكن انا احسن منه كل ده وانا في الغربه حصله ٨شهور بس ودلوقتي انا معي صور وفديوهات ومش قادر انسها ولا قدر انسه الصدمه ومش عارف اعمل اي وتعبان وقلبي وجعني قووي حتا هي عملت بلوكات من كله مش عارف لقتها بتطمن عليه امبارح وبتقولي انتا اخوويا ووكلين عيش وملح معا بعض ولو في نصيب بينا هنلاقي

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

واضح جدا ان تلك الفتاه لم تحبك ابدا، انت كنت مرحله في حياتها وكانت في انتظار ان تجد شخص اخر ، ومن الافضل انها ابتعدت عنك الان وليس بعد ذلك
وانت يجب ان تتخلص من اي شئ يخصها او يذكرك بها واحظرها من كل حساباتك حتى لا تتواصل معك، ولبدأ حياه جديده ولا تسمح لها ان توقف حياتك ووسع دائرة معارفك، وتأكد انك ستجد الحب الذي كنت تستحقه ووقتها ستعلم جيدا انك لم تعيشه من قبل