الزواج و الإرشاد الأسري

السلام عليكم

مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
انا مش عارفه ان كان دا سؤال شريعة او حاجه تانيه بس دلوقتي انا بفكر ف الطلاق ومش عارفه اخد القرار الصح وهل دا هيبقا صح او غلط لان معايا طفل جوزي بيمد ايده عليا واحنا في غربه مش جمب اهلي اني ادخلهم او اني ازعل واروح عندهم لم اهدي بس انا بقا بيصعب عليا نفسي من الذل والشتيمه والضرب قدام ابني ابني بيفضل يعيط علي عياطي وانا تعبت لاني لوحدي وخايفه اوي خايفه علي نفسي وعلي ابني وف نفس الوقت مش مرتاحه حاسه ان روحي بتروح من الزعل والقهره علي نفسي مش عارفه اخد قرار انا عندي ٢٣سنه متجوزه من ٣سنين

إجابة الخبير: أسماء زقوت

أسماء زقوت

أخصائية نفسية

تم الرد على استفسارك من خلال متابعة الرابط التالي:
مشكلة زوجية