الزواج و الإرشاد الأسري

عندي شخص كنت بحبه اوي ومتعلقه بيه اكتر من اهلي...

عندي شخص كنت بحبه اوي ومتعلقه بيه اكتر من اهلي وكان كويس معايا اول ما عرفنا بعض بعدين بقي توكسيك معايا ومش قادره انساه مهما اعمل وحاسه اني فقدت الامل اني انساه بسبب تعلقي بيه ودا مأثر علي حياتي كلها و علي مذاكرتي وحياتي كلهعز
مساعدة الخبير: هل راجعت دكتور نفسي من قبل؟ أو حاولت أي شئ آخر؟
حاولت اخفف عن نفسي بتجريح يدي
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع الدكتور النفسي عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
هل دا ممكن يكون مشكله نفسيه ؟ وهل دا له حل؟ الموضوع كبير وصعب عليا فعلا انا اختصرت الي حصل معايا

إجابة الخبير: عاليا احمد

عاليا احمد

دكتورة نفسية

هناك العديد من الشباب الذي لا يتحمل مسئولية تصرفاته والتي قد ينجذب لفتاه لفتره وبعدها يشعر بالملل من العلاقه فيبتعد بكل بساطه  ودون ان يراعي مشاعر الآخرين وهذا النوع من الشباب من الجيد ان تبتعدي عنهم لانهم مستهترين
ويجب عليك ان توسعي دائرة معارفك وتتعرفي علي اصدقاء جدد وتشغلي وقتك دائما ولا تتركي مجالا للتفكير فيه وكلما هجمت عليك الافكار انفضيها عنك، وتحدثي الي نفسك، هو لا يحق له ان ياخذ جزء من تفكيري وتحدي نفسك وفكري في اي شئ اخر ايجابي ، ومع الوقت ستستطيعين نسيانه اذا سمحت لنفسك بذلك،  فالحب هو حاله من التعود فان اعتدت عدم وجوده ستنسينه