تفسير الأحلام

بنت وحلمت اني انا واخواتي زي كنا ماشين وانا حاطة...

بنت وحلمت اني انا واخواتي زي كنا ماشين وانا حاطة في دماغي اننا بندور علي مكان او تايهين ولاقيت نفسنا واقفين في وادي محاوط بالجبال علوهامتساوي والارض فوق متساوية والجبال والوادي علي شكل داءيرة بس مش مقفولة لانها ليها نزلة وفي نصف الوادي عين مياه صافية وفي نصفها نافورة والعين كبيرة ومش بتطلع المياة برة دايرتها ومزمومة بالرمل زي اللي حد زمزمها بالايد وانا فرحت بالمكان واقولت مياه يعني زرع علي الرغم انه مكان فاضي ورملة فيه ناعمة وصافية ومتساوية ولاقيتني بقول انا عرفت السكة هقول لناس تيجي فلاقيت واحدة صاحبتي وشها اقدامي وبقول انا لاقيته صدفه المكان حلو لاقيت اخويا رد واقلي مش صدفة دا مكان معروف تمشي شرق علي طول تلاقية يعني زي عايز يقول اني هو كان عارف اننا هنقبلة في سكتنا وصحيت
مساعدة مفسر الأحلام: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
لا

إجابة الخبير: تحسين فتحي

تحسين فتحي

مفسر الاحلام

التيه في رؤيتك والله اعلم انه يرمز للحيرة والشعور بعدم الاستقرار في حياتك , والتيه قد يعني المشاكل والخلافات الكثيرة وكثرة التفكير بها , وقد يعني التيه التخبط بالذنوب  والمعاصي , والتيه يدل الشعور بالوحدة وخلو الاماكن من اصحابها , وقد يرمز التيه الى التخبط في اتخاذ القرارت وعدم الاستقرار على حال ,والجبال عقبات وصعوبات في حياتك,والماء في المنام يدل على الحياة فقد قال تعالى (( وجعلنا من الماء كل شيء حي )) والماء النظيف يدل على الخير والرزق , وقد يرمز للعلم وارتواء القلوب والعقل , ويدل الماء على حياة الناس والارض سواء بالعمل او بالكلام والنصح للناس وقد قال تعالى (( ( الله الذي خلق السماوات والأرض وأنزل من السماء ماء فأخرج به من الثمرات رزقا لكم وسخر لكم الفلك لتجري في البحر بأمره وسخر لكم الأنهار ))والماء خير وذرية بإذن الله