تفسير الأحلام

مخطوبه لرجل متزوج مطلق مراته قبل كده مرتين وف...

مخطوبه لرجل متزوج مطلق مراته قبل كده مرتين وف بينهم مشاكل حلمت أننا ف مكان زي شقه ومعاه ابنه وابنته وانا كنت مضايقه جداا بيقولي انتي غيرانه من مراتي قولتله بصراحه ااه قالي متخافيش وراح مطبطب عليا وبعدين دخل اوضتهم وطلع كل هدومها اكنه بيروق الاوضه بس الهدوم كلها كانت عباره عن اندر داخلي ملابس داخليه يعني والمفروض اني مليش حاجه ف المكان ده بس لما بصيت ف الغساله لقيت هدوم داخليه ليا بتتغسل ف الغساله ممكن اعرف تفسيره

إجابة الخبير: يحيى علاونة

يحيى علاونة

مفسر احلام

تدل هذه الرؤيا ما لم تكن حديث نفس فهي أقرب ما تكون لحديث النفس على أن الله تعالى ييسر لكأمر زواجك من خطيبك ويهدي بالك, وتدل الرؤيا على أهمية عدم التحدث بالأمور الخاصة بحياة زوجة خطيبك السابقة فالملابس الداخلية تدل على الخصوصية وعلى أهمية أم ينشغل الإنسان بحاله وحياته ويترك حياة الآخرين, تحسين الغرفة يدل على تحسين المعيشة, غسل الملابس الداخلية يدل على زوال الهموم.