تفسير الأحلام

حلمت ان حبيبي وأمه سكنوا ف بيت عندنا ف الشارع...

حلمت ان حبيبي وأمه سكنوا ف بيت عندنا ف الشارع ودخلت عندهم لاقيت مامته ف بفكر ايه جابهم هنا لاقيت برطمانت مخلل لمون ف المطبخ كتير اتاكدت ساعتها أنه بيتهم ف بكلم مامته بقولها الفرش اللي ف الارض قديم قالتلي اه مانا عايزة اغيره قولتلها خلاص انا تبقي اغيرهولك

إجابة الخبير: يحيى علاونة

يحيى علاونة

مفسر احلام

تدل هذه الرؤيا إن كانت نيتك صالحة في الزواج والإرتباط بهذا الشخص ارتباطا حلالا يرضي الله تعالى عنك وعنه على أن الله تعالى ييسر لك ذلك ويعينك عليه فمن كانت نيته الستر والعفاف فإن الله تعالى ييسر له ذلك ويعينه عليه, وتدل الرؤيا على ان الله تعالى يجعل بينك وبين أهل هذا الشخص محبة ومودة وانسجاما, وتدل الرؤيا على هداة البال وعلى إجابة الدعاء قال تعالى(وَآتَاكُم مِّن كُلِّ مَا سَأَلْتُمُوهُ ۚ وَإِن تَعُدُّوا نِعْمَتَ اللَّهِ لَا تُحْصُوهَا ۗ إِنَّ الْإِنسَانَ لَظَلُومٌ كَفَّارٌ) وتدل الرؤيا على أن الله تعالى يعطيك سؤلك.