تفسير الأحلام

رايت ان اختي الصغيره عمرهاخمس سنين جايه بتجري...

رايت ان اختي الصغيره عمرهاخمس سنين جايه بتجري عليا بتقول لي شوفي يا مريم ابويه جاب ليكي الشهاده بتعتك من المدرسه. لمافتحتا لقيت نفسي ماخذه امتياز في كل المواد بلعلم اني منزامان طالعه من المد رسه واني مطلقه

الرد من العميل

ارجو الرد بسرعه

الرد من العميل

رايت اختي الصغيره عمرها خمس سنين جايه بتجري عليا وبتقول شوفي يا مريم ابويه جابلك ايه من المدرسه ولما فتحتها لقيت نفسي جايبه في كل المواد امتياز( بلعلم اني من زمان طالعه من المدرسه واني مطلقه لسه في شهور العده )ارجو الرد من حاضراتكم بسرعه

الرد من العميل

لا

إجابة الخبير: حسين الكايد

حسين الكايد

مفسر الاحلام

من رأى في المنام انه ينجح في الاختبار او يجتازه فهذا يدل على الخير والبركة والرزق واذا كانت صاحبة الرؤيا عزباء فانها ستتزوج واذا كانت متزوجة فانها ستحمل باذن الله . من رأى في المنام انه نجح في الامتحان اشار ذلك الى صبره على تحمل الصعاب وعلى الصبر في تحمل ما يمتحننا به الله .والله تعالى أعلم وأحكم .