الخبير المالي

اريد حل للمسائل

مساعدة الخبير: هل هذا السؤال مرتبط بمرحلة دراسية معينة؟
نعم
مساعدة الخبير: هل هنالك أي معلومة أخرى يجب أن يعلمها معلم الرياضيات قبل أن أقوم بإيصالك به؟
لا فقط هذا

الرد من العميل

The marginal revenue function of a good is

إجابة الخبير: حكمت سالم

حكمت سالم

خبير مالي

We would like to inform you that Marginal revenue is the change in total revenue when adding one unit of the quantity sold, meaning the change in revenue from the change of sold quantities.

Its formula is the change in total revenue / change in the number of units sold.

You may access to the following link, and a complete explanation of the topic can be useful to you

Marginal Revenue