تفسير الأحلام

حلمت بحضرتك بتكلمني ومبسوط وبتضحك وشكلك حلو جدا و...

حلمت بحضرتك بتكلمني ومبسوط وبتضحك وشكلك حلو جدا و جت واحدة عجوزة شوية صحتها كويسة وقالتلي اقري سورة الضحى وقريتها واحنا ماشيين في طريق كله شجر كتير اوراق شجر كبيرة جدا كنت بحوشعاةعشان نوصل

إجابة الخبير: كمال السالم

كمال السالم

مفسر الاحلام

رؤية الشخص جميل ومبسوط ويضحك يدل على بشرى بخير قادم وتغير حسن يطرأ على من يرى انه اجمل ويضحك والضحك في المنام جيد فهو غالبا بشرى طيبة مفاجئة وقريبة إن شاء الله وعموما قراءة القرآن في المنام طيبة وتأويلها طيب فالقرآن كلام الله ولكل سورة تعبيرا خاصا ومعاني تشير إليها لمن قرأها في المنام عندما تشاهد الفتاه العزباء سورة الضحى في المنام فقد يدل على الخير التي تحصل عليه في القريب العاجل. وتشير إلى السعادة والفرج من الهموم والتخلص من المشكلات التي تواجهها في الحياة. وقد تدل على التخلص من الحزن وتحوله إلى فرح وسعادة وراحة بال ومشاهدة الأشجار الخضراء المورقة في الحلم فهي دلالة على حياة مزدهرة و سعيدة ووصولكم لمكان مريح يدل على تحصيل هدف ووصول لغاية.