تفسير الأحلام

حلمت انك رنيت عليا بليل وقولتي في مفاجأه انا جاي...

حلمت انك رنيت عليا بليل وقولتي في مفاجأه انا جاي بكره انا فرحت اوي وفكرتك بتهور وبعدين انت قفلت علشان تحضر هدومك وبعدين تاني يوم فضلت ارن عليك متردش عليا يوم كامل مش بتروض وبعدين حد من صحابك الي معاك اتصل وقال البقاء لله ضحكه اتقتل وبعدين انا فضلت اعيط واتصدمت ازي ده كان راجع امبارح وبعدين بعت صورتك في كفن ابيض وقال انهم هيدفنوك هناك وطبعنا اهلك زعلانين اوي ومنهرين اوي عليك وانا كانت عايشه معاهم مش عارفه ازاي ولمه مامتك عرفت الخبر تعبت اوي وبعد الشر عليه من التعب وبعدين معرفناش اي حاجه عنك تاني وصحبك مكنش بيروض وصحيت بعيط 😭❤

إجابة الخبير: تحسين فتحي

تحسين فتحي

مفسر الاحلام

القتل قد يدل على الحسد لقصة قابيل وهابيل.وقد يدل على الظلم والعقوق والخسارة لنفس القصة (فطوَّعت له نفسه قتل أخيه فقتله فأصبح من الخاسرين).إذا قتلت شخصا مجهولا قد يدل على نجاة من الهم .اذا قتلت نفسك قد يدل على توبة تحدثها أو ظلم منك لأهل بيتك وزوجتك.‏والقتل في المنام يدل على نجاة من الهم  ولكنه يدل أيضا على الظلم والعقوق ظلم القاتل في المنام للمقتول .  ويدل على الحسد أيضا .يدل على هداية المقتول على يد القاتل