الزواج و الإرشاد الأسري

السلام عليكم انا كنت الاول تمام وعندي ثقه بنفس...

السلام عليكم انا كنت الاول تمام وعندي ثقه بنفس وشغال وتمام وبعد كدا وقعت ف الشغل وخسر وناس كتير ظلمتني دلوقتي حاليا حالتي متقلبه المزاج ومفيش ثقه ف نفسي وبقيت بقت لوحدي بفكر غلط وخوف وتوتر
مساعدة الخبير: هل راجعت دكتور نفسي من قبل؟ أو حاولت أي شئ آخر؟
من سنتين تعبت وكدا الله يعفي عنك روحت ل دكاتره كتير قالو علاجه المشايخ روحت لكذا شيخ وكنت شارب عمل رجعته من بطني ومن سعتها روقت وبعد كدا عملولي تاني ومن سعتها ونفسيتي تعباني واقل حاجه بتأثر فيه بس الحمدلله شغال وكدا وف اوقات بحس بطاقه ايجابيه شديده وقريب من ربنا الحمد لله وفي اوقات تاني بحس بخوف وقلق وكره النفس ومفيش ثقه ف نفسي وكل بما ابص ف المرايه احس اني مكصوروكاره نفسي
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع الدكتور النفسي عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
لا

إجابة الخبير: عاليا احمد

عاليا احمد

دكتورة نفسية

ان كل خوفك وقلقك ان تعيش ما عشته مره اخرى وهنا ينتصر عليك افكارك السلبيه ، وهي افكار وسواسيه لتعيقك عن نجاحك وتقدمك
وعليك ان تتصدى لتلك الافكار السلبيه وتحدث لتفسك ، انه من الطبيعي ان يخفق الانسان او يتعثر ويخوض تجارب ليكتسب خبره ولكن يجب ان يقف مره اخرى ويبدا من جديد لان التوقف عن المحاوله هو الفشل الحقيقي
وانت حاولت مره اخرى وان شاء الله تنجح وتتطور وتنجح وذلك سيعطيك ثقه اكبر بنفسك ويدفعك للامام وينسيك ماحدث طالما تتصدى للافكار السلبيه