تفسير الأحلام

شوفت من يومين فاتو حلم خوفني خوفت هلبااا انشاء...

شوفت من يومين فاتو حلم خوفني خوفت هلبااا انشاء الله خير بس شوفت بابا الله يرحمه مات في الحلم ماما تنادي تعالو تعالو رقيت نجري لقيت بابا الله يرحمه طايح وعيونه بدوزي لي ينقلبوبيتضكرو واناانشد في ايده اوانبكي بابا بابا انا مودة نوض نوض وانقوليلهم بابا ايده دافيه يعني الميت مش ايكون مصقع انا شديت ايد بابا دافيه أقبلت ايده واقعدت نبكي وانقوله نوض يابابا انامودة نوضت من الحلم مخلوعه حسيت كأنه يوم وفاته اولحظت شوفته ميت في الحقيقه رجع هداكا اليوم تاني ارجوتفسيرايطمني لأني خايفه هلبااا

إجابة الخبير: تحسين فتحي

تحسين فتحي

مفسر الاحلام

موت الميت يعبر باليأس منه والانتهاء من موضوع ,ويدل موت الميت على موت احد اقاربه ,ولاموت سفر وفراق ,ويدل على عمل صالح إنقطع عنه فلا تغفلوا عن نفعه بالصدقات والدعاء ,فقد قال صلى الله عليه وسلم (( اذا مات ابن ادم انقطع عمله الا من ثلاث صدقة جارية وعلم نافع وولد صالح يدعو له )) , او انها وصية لم تنفذ أو ورث لم يُقسم , وموت الميت خلافات مشاكل في العائلة , تعب ومرض ومشكلة عند أحد ذريته,او انه وفاة أملٍ يأمله الرائي