طبيب بيطري

لسا جايبه قطتين عندهم شهرين ونص عايزه نظام غذائي...

لسا جايبه قطتين عندهم شهرين ونص عايزه نظام غذائي ليهم اول مره اربي قطط وهما متعودين على اكل البيت مش الدراي فود لانه مضر ليهم ارجو الرد

إجابة الخبير: الدكتورة رنيم القضاه

الدكتورة رنيم القضاه

دكتورة بيطريه

الاطعمة السامه للقطط :
  • ‏الأفوكادو الشوكولاتة العنب والزبيب الثوم والبصل الكافيين
‏في حالة الرغبة في الاعتماد على الطعم الجافلة عم القطة يجب أن يتم إحضار الطعام المخصص للكيتنز أو القطط الصغيرة حيث أن نسبة حاجة القطة الصغيرة للبروتين اعلى من حاجة القطة البالغة ويجب الحرص على توفير المياه بشكل دائم للقطة تعتمد كمية الوجبات على نوع الطعام الجاف المستخدم بحيث جميع الأطعمة جافة لديها جدول من الخلف يؤدي حاجة القطع على حسب وزنها
‏يمكن تقديم الطعام المعلب مرتين بالأسبوع للقطط