طبيب بيطري

بعد اذنك قطتي ولدت امبارح وفيه قطه من الصغيرين من...

بعد اذنك قطتي ولدت امبارح وفيه قطه من الصغيرين من عند الحبل السري مسران ليها طالع شويه بره اتصرف ازاي

إجابة الخبير: الدكتورة رنيم القضاه

الدكتورة رنيم القضاه

دكتورة بيطريه

يجب ان يتم فحص القطه السريريه من قبل الطبيب البيطري تقوم بعد القطط الامهات بعدم قطع الحبل السري في الكامل فقد يبدو لك الجزء المتبقي من الحبل السري كمصران ولكنه في الواقع على الاغلب سيكون حبل سري سيقوم بالنشفان والسقوط لوحده ولكن للتاكد يجب ان يتم فحص القط من قبل الطبيب البيطري وفي حاله وجود افتاق يجب ان يتم التدخل الجراحي