طبيب بيطري

لو سمحت يادكتور عند خروف خف الاكل وبعد كده امتنع...

لو سمحت يادكتور عند خروف خف الاكل وبعد كده امتنع عنه ولكن بياكل برسيم ايه السبب والعلاج والعليقه عندي علف مركز وقيضي وفول

إجابة الخبير: الدكتورة رنيم القضاه

الدكتورة رنيم القضاه

دكتورة بيطريه

فقدان الشهيه هو عرض مرضي بالغالب يصاحب جميع الامراض سواء كانت امراض باللثه او الاسنان او عدوات بكتيريه او فيروسيه او حتى بسبب الم خارجي نتيجه صدمات خارجيه على الجسم
يجب ان يتم فحص الخروف سريريا بالكامل للتاكد من عدم وجود اي اصابات خارجيه او مشاكل بالاسنان او بالفم بشكل عام وعن طريق فحص الدم يمكن تحديد طبيعه اي اصابات داخليه مثل عدوات بكتيريه او فيروسيه او حتى امراض باطنيه مثل امراض الكلى او الكبد او الجهاز الهضمي