Marriage & Family Counseling

Don't know weather to speak in english or arabic...

Don't know weather to speak in english or arabic but anyways, long story short I need to rebuild my bf's trust in me I did some bad stuff when I was 14-17 i'm 20 now, would like to speak in details because i'm so stressed we've been trying to get over this for 2 years and it just doesn't happen

الرد من العميل

i'll be sending more details in a record

الرد من العميل

https://s3.jawab.app/chat/audios/2023/04/19/B0utEF5jGVMoMJC8bXKSkTxklMXDsO7upsXKvOnX.aac

الرد من العميل

https://s3.jawab.app/chat/audios/2023/04/19/GyNIgflH7RVapinWTOZN4CqzJhVnwXHhVFk7AFO3.aac

الرد من العميل

https://s3.jawab.app/chat/audios/2023/04/19/A6sZBZOuR2bI5Hz9PWON5lraGi3eTL31lLpWJER8.aac

الرد من العميل

آسفة لو الاختصار طول بس بتمني تفيدني

الرد من العميل

هو ثواني حضرتك دكتور نفساني ولا لا؟؟ انا جيت غلط؟

إجابة الخبير: Alia Ahmed

Alia Ahmed

Psychotherapist

يمكنك عرض الاستفسار بشكل مفصل ، والمشكله التي ادت لفقد الثقه حتي نتمكن من مساعدتك بشكل افضل
وعامة ان الثقه تكتسب وتكون حسب حدة المشكله التي افقدته الثقه وتصرفاتك انت لاستعادة تلك الثقه ولكن ان يظل فاقد للثقه لمدة سنتين بدون اي تطور او بدايه في التغيير فيجب ذكر الاسباب حتى نساعدك على محاولة استعادة ثقته بك

الرد من العميل

طيب مثلا كان في جيمز زي بابجي و كده كنت بتعرف فيها علي ناس كتير سواء بنات او ولاد و هو من الناحية التانية كان بيراعي مشاعري و مكنش بيكلم اي بنات، كان في كدب كول الوقت مني في حاجة انا بجد مش عارفة اقولها هو تصرف غلط اوي مني كان بيحصل بس هحاول اشرح الي حصله التصرف ده كان بشكل غير مباشر بنتكلم عنه عشان هو كان بيحصله لكن بعد معرفني بطل، انا من قبل معرفه و انا كنت واقعة في التصرف ده، اما كنا بنتكلم و مثلا يقولي اوعي تعملي الكلام ده ابدا انا كنت ب نافقه و اقول مستحييييل و كلام مقزز من ده و الكلام ده حصل كتير و هو كان واثق فيا ف اتبني عنده صورة ليا اني بيرفكت و كويسة و الكلام ده و لكن علي العكس انا كنت شخص بشع مريت في مرحلة المراهقة بقرف كتير و ربنا بعته ليا عشان حرفيا يلحقني، و حصل بقي بإنه بعد ٣ سنين من علاقتنا اتعرف انه كل الي كنت بعمله ده كان كدب، كانت مشكلته مش في اي حاجة من المشاكل الحصلت مشكلته اني بكدب و كمان كنت بحلف كدب! الموضوع فعلا مكنت في بشاعة افعالي من وراه علي قد بشاعة افعالي معاه هو في اني اكدب و احلف كدب و اطمنه و و و و و .. رغم كل ده فضل معايا لحد معدل شخصيتي، انا مش وحشة والله بس انا فعلا مريت بمرحلة صعبة و محدش في البيت كان معايا عشان انا مكنتش ببينلهم اي حاجة، كان علي شخصيتي زي تراب كتير اوي علي جزء ابيض نضيف يعرف ربنا و هو بمجرد معرف انا زي اتعريت قدامه كده و من اليوم ده و انا مبقاش في في حياتي ربع الي حصل زمان مفيش اي حاجة حرفيا بقيت زيه، هو شبه رباني من اول و جديد و انا بحبه اوي و مش عاوزة اخسره

الرد من العميل

في كدب بقي من النوع بتاع الجيمز دي، يعني مثلا اقوله مبحكيش حاجة عننا مع صاحبيتي و احلف و يكتشف اني قولت

الرد من العميل

كان بيقولي لو مكنتيش بتحلفي في كل حاجة حصلت كان الموضوع هيبقي اسهل انه يتحل عشان كان هبانله اني فارق معايا ربنا

الرد من العميل

انا مكنتش مدركة حجم القرف الي كنت فيه

الرد من العميل

انا طول السنين الي فاتت و كنت عاملة زي بنته ظبطني في الدين ظبط شخصيتي و تصرفاتي و كل حاجة حرفيا

الرد من العميل

كنت بعترف بغلطي و بيقي ندماني و اصلي و اقعد اعيط

الرد من العميل

فضلنا قرب سنة و زيادة شبه كل يوم بنكلم عن نفس الموضوع

الرد من العميل

لما كنت بقوله ليه قررت تكمل

الرد من العميل

قالي عشان انتي جواكي حاجة حلوة طيبة و حنينة بس انا ظش قادر اثق فيكي خايف اطعنه تاني و انا والله بحبه اوي اوي اوي و عارفة انه الحب مش كفاية بس انا كبرت بجد كبرت و بقيت اعرف اقول للي قدامي بحبك و افعالي كلها حب مش كره

الرد من العميل

بقيت اعرف ابقي نفس سارة الي من برة و الي من جوه

الرد من العميل

كنت بسمعله كل يوم و كنت مبزهقش ابدا كان بيقولي هتزهقي و انتي الي هتمشي، ميعرفش اني روحي فيه و مستنية اليوم الي نتجوز فيه عشان نكفر عن علاقتنا سوا عشان اما نموت نخش الجنة سوا

الرد من العميل

اتخذل من اقرب حد ليه في حياه اكتر حد مستحيل يفكر انه كده

الرد من العميل

كان ديما في خلال التلت سنين دول يقولي و ينبهني عن انه الثقة عنده لو اتكسرت مبترجعش

الرد من العميل

و ربنا كان بيبعتلي اشارات كتير بس دماغي كان اكن سايقها شيطان و بيتحرك

الرد من العميل

هو مدة السنتين كان في تطور في علاقتنا اننا بقينا نهزر، سمح نتقابل كل قرن مرة و هكذا بس من ناحية الثقة هي مش موجودة، الي موجود بس هو الحب و هو مينفعش يتجوزني و هو بيحبني و مبيثقش فيا

الرد من العميل

انا عملت كل الحاجات الي علي النت اني اصبر و اعترف بغلطي و اني اسمعه علي طول و و و كل ده حصل

الرد من العميل

بس هو لسة مش مطمنلي

الرد من العميل

https://s3.jawab.app/chat/audios/2023/04/19/xfR59TJvLXg6mfon6SEnzAhTsGbRFoZzWvnnNOlz.aac

الرد من العميل

https://s3.jawab.app/chat/audios/2023/04/19/fOZTVDqVD66NfsMPaD0pcSlL7fF3o9IxXS1yJoNi.aac

الرد من العميل

https://s3.jawab.app/chat/audios/2023/04/19/MYnWOraQSocElpg4cotV7WBNq6CwpB5yVQw2OAcC.aac

الرد من العميل

https://s3.jawab.app/chat/audios/2023/04/19/qw9Se685e5ESnCsVAbMym7rRp1O3YxjpGoJsVBnu.aac

الرد من العميل

انا بجد اسفة اني طولت، انا عارفة اني مش هلاقي حل فوري و سريع لانه الثقة مبترجعش بالطريقة دي، بس انا محتاجة حاجة امشي عليها يكون فيها امل

إجابة الخبير: Alia Ahmed

Alia Ahmed

Psychotherapist

قرأت رسالتك بعنايه واشعر تماما بندمك واسفك على مافات وهذا يعني ان حبيبك يشعر ايضا بذلك ولذلك لم يبتعد عنك ، لانه لو فقد الثقه تماما لكان قد تركك ولكنه يعلم انك تغيرت ولكن لم تكتسبي ثقته مره اخرى
نعم انت تغيرت ولكن من الممكن انه لم يشعر بنضوجك الفكري بعد فانت مازلت خائفه متوتره غير واثقه تصرفات ليست مستقره رغم عدم الخطأ
لذا لا تيأسي واستنري في محاولة كسب ثقته ولكن اهدأي وركزي على حياتك وشخصيتك ومستقبلك ، فان شعر بنضوجك وتفكيرذ بالحياه والمستقبل ووجدك طموحه ولديك اهداف وانه جزء من حياتك وتطور فكرك وعقلك سيعلم انك قد تغيرتي
واحذري قم احذري من الكذب او الخوف ، فأي موقف حتى ولو كان خطأ كوني على قدر المسئوليه واعترفي به ولا تخشي فقدانه حتى لا تفقدينه فعلا
واعلمي انه لو مقدر لك هذا الشخص فسوف تستمرين معه ان شاء الله