طبيب بيطري

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته انا قطتي بتتالم...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته انا قطتي بتتالم جامد وبتترمغ ع الارض من الالم ورجليها اللي ورا مش قادره تدوس عليهم ورافعه ديلها كدا ومش طايقه حد يلمس رجليها والجزء اللي ورا وكل شويه كانها بتمشي ف نفس المكان كدا برجليها اللي ورا مش قادره تحطها ع الارض وبتتوجع جامد

إجابة الخبير: الدكتورة رنيم القضاه

الدكتورة رنيم القضاه

دكتورة بيطريه

هذه الاعراض اعراض طلب التزاوج وتكون القطه خلال الفترة لا تشعر بالالم ولكنها تصدر هذه الاصوات التي تشبه الصراخ بالاضافة للحركات التي تقوم فيها لجذب الذكور
تبلغ القطط بعمر متوسط ٨ شهور بعض القطط تبلغ بعمر اصغر او اكبر .
تستمر اعراض طلب التزاوج من ١٤-٢١ يوما الا اذا تم التزاوج والحمل